Ik zoek een               

Gezellige dame zoekt leuke vriendschap

Naam:Brechtje
Geslacht:vrouw
Leeftijd:36
Woont in:Arnhem Gelderland Nederland
Lengte:
Figuur:gezet
Kleur ogen:groen
Kleur haar:zwart

Over mij

Het is niet zo makkelijk om een leuk verhaaltje over jezelf te vertellen, tenminste ik vind van niet. Ik ben eigenlijk altijd vrolijk en hou van gezelligheid en uitgaan. Ik zoek daarom een leuke man die hier ook van houd zodat we een leuke vriendschap kunnen opbouwen en als het goed klikt misschien meer.

Soms ben ik wel wat verlegen, hopelijk vind je dat niet erg. Maar als ik eenmaal loskom kan ik best gek doen, ik bedoel gek op een leuke manier 🙂
Hou jij ook van gezelligheid en gek doen, zoek je iemand die het hart op de juiste plaats heeft, iemand waarmee je kan lachen? Als jij mij gelukkig kan maken dan wil ik jou zeker ontmoeten.